KEULEN RAF BETONWERKEN

Wij leggen hét fundament van uw toekomst!

Het familiebedrijf Keulen Raf Betonwerken is al ruim 25 jaar dé specialist op het gebied van betonwerken in de grensstreek. Dankzij onze jarenlange ervaring in de toepassingsmogelijkheden van beton, bent u verzekerd van onze excellente kennis gedurende het hele traject; van volledige voorbereiding tot en met de afwerking.

We specialiseren ons in gepolierde betonvloeren en woonbeton, en zijn actief in Belgisch – én Nederlands Limburg. Zo blijven we dichtbij onze klanten én zijn we in staat om snel én persoonlijk uw werf op te volgen. Dat is belangrijk, want wij leggen immers de fundering van uw toekomst!

 

L&R KELDERBOUW

Bent u op zoek naar een ervaren expert inzake betonkelders of betonnen zwembaden dan bent u bij L&R Kelderbouw aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring en als onderdeel van de groep “Keulen Raf Betonwerken” kan u rekenen op de beste en meest uitgebreide expertise. Door deze wisselwerking kan u via L&R Kelderbouw ook op ons rekenen voor betonvloeren.

Wij zijn een betrouwbare partner in ons vakgebied van betonkelders. Niet alleen in België, maar ook in Nederland hebben wij door onze centrale ligging in Lanaken al talrijke projecten tot in de fijnste details afgewerkt.

Indien u voor ons kiest zorgen wij voor één centraal aanspreekpunt vanaf uw offerte tot aan de afwerking, dit in combinatie met een gedetailleerde planning van A tot Z om onze topkwaliteit te garanderen.

Kortom, kies voor kwaliteit & ervaring, kies voor L&R! Kelderbouw!